Facebook-poesi

19 sep

Hvis du har lyst til en lille lækker og seriøs og faktisk ganske speciel læseoplevelse, så kan du få den lige nu og her. Den amerikanske kunstner Lou Beach har skrevet en supercool samling tekster, glimt af historier, som alle er præcis 420 anslag lange. Facebook-haiku.

Og så har han lavet en hjemmeside, som er bogen. Her kan du se, læse og ikke mindst høre de små særprægede fortællinger læst højt af sejheder som fx Jeff Bridges. Man vil jo egentlig virkelig gerne høre “The Dude” læse følgende højt:

As I draw my saber and point it at the camp, I see the reflection of my horse’s wild eye in the shiny metal. He knows: there will be fire and screaming and the smell of blood and smoke before he can drink from the river.

Læs mere på www.420characters.com

Reklamer

En kommentar to “Facebook-poesi”

  1. Louise Klinge Nielsen september 22, 2010 hos 7:54 am #

    Kære Astrid,

    Jeg har fået en blogaward, og reglerne i blogland siger, at man skal give awarden videre til 7 andre bloggere, der opfordres til at skrive 7 ting om sig selv. Det gør jeg med glæde. Og du bliver hermed en af dem. Nu kan du se, om du har lyst til at tage imod awarden, ellers er det bare helt helt okay.

    Kærligste hilsner fra Louise

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: