En kærlighedshistorie

14 dec

Vupti. December måned er nærmest halvvejs gået! Helt hen over hovedet på mig. Jeg har til gengæld læst en fantastisk bog, mens tiden gik. A history of love af Nicole Krauss. Som for øvrigt er gidt med Jonathan Safran Foer, ham med utrooooolig højt og meeeega tæt på. (Forresten, en virkelig god forfatter, som man bør læse alt af!) Hun er ligeså god, mindst. Total Paul Auster – Siri Hustvedt-typer. Mon ikke de har intellektuelle parmiddage sammen i Brooklyn?

Bogen følger en teenagepige, som sørger over sin fars død, sin mors sorg og leder efter mening og en ny kæreste til sin mor. Og så følger vi en ældgammel mand, som sørger over spildt kærlighed, liv og tid. Og så er der noget med en bog, som binder de to sammen, og et mysterie og en forveksling, som får store konsekvenser og så videre. Jeg ELsker sådan nogle bøger. Intellektuel og mærkelig men samtidig blød og rørende og inspirerende. Nu må jeg læse flere bøger af denne Kraus og blive fan på facebook og sårn.

Reklamer

3 kommentarer to “En kærlighedshistorie”

 1. Line december 14, 2010 hos 12:39 pm #

  Lyder skønt…. er den på engelsk eller dansk?

  • Astrid december 29, 2010 hos 6:40 pm #

   Den er både på dansk og engelsk:-)

 2. Louise Klinge Nielsen december 16, 2010 hos 3:32 pm #

  Åhh, hvor en rar fornemmelse det er, når du vækker en læselyst til fiktion, der i mange år har været gemt og næsten glemt pga. studier, barn, arbejde, div. projekter, et barn til osv. Tak.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: